Hyttebooking

På denne siden blir det snart mulig å reservere indøkhyttene

Fasiliteter


Varmekabler

Innlagt strøm

Høyttaleranlegg

20 soveplasser

Kjøkken

Indøkhyttene - Oksen og Bjørnen

De to identiske nabohyttene ligger idyllisk til, kun et steinkast unna Stølen alpinsenter i Oppdal. Hyttene har flere bruksområder; alt fra strategiske samlinger og egne arrangementer til sosiale, spontane venneturer. Det er en gyllen mulighet til å få en liten pause fra det travle bylivet. Indøks egne hyttestyre arrangerer flere forskjellige turer i løpet av året. Dette er en flott mulighet til både å bli kjent med hyttene, området rundt hyttene, og å bli kjent med andre indøkere på tvers av klassetrinnene. Hyttestyret har det daglige ansvaret for drift og utbedring av Indøkhyttene, organisering av utleie og felles hytteturer.

Hyttenes standard

Med sine to etasjer, er Bjørnen og Oksen estimert til å romme 20 personer per hytte. Den generelle standarden er tilnærmet lik et vanlig bolighus. Hyttene har innlagt strøm og vann samt at de også har WiFi. I første etasje finner du to bad, hvorav ett med badstue, og tre soverom med tre til fire sengeplasser per rom. I andre etasje ligger stue, kjøkken og et fjerde soverom med sengeplass til tre. Dette gir totalt fjorten sengeplasser på hver hytte og ekstramadrasser til de resterende seks det er estimert med. Dyner og puter til alle tjue ligger tilgjengelig, men laken og sengetøy må medbringes. Kjøkkenet er utstyrt med det mest nødvendige av hvitevarer, i tillegg til kaffetrakter, vannkoker og vaffeljern m.m. Basiskrydder og olje til steking skal også være tilgjengelig. På hyttene ligger det et bredt utvalg brettspill, samt kortstokker. I stua står det anlegg med AUX-kabel.

Stue

Hvordan komme seg til Indøkhyttene

Kom deg til Oppdal med NOR-WAY Bussekspress eller Lavprisekspressen

Sixt: pris ca. 1200,- for en helg, ekskl. bensin. Kjøretiden er ca. to timer.

Ta toget med NSB til Oppdal for en billig penge.

Taxi fra togstasjonen til hyttene tar 5-10 min. Taxi Oppdal, tlf: 72 42 12 05

Aktiviteter

Sommer: I løpet av sommerhalvåret kan man delta på moskusturer, sykkelturer, fjellturer, rafting, golf, fallskjermhopping, jakt og fiske, rideturer, paintball og mye annet.

Vinter: I løpet av vinterhalvåret er det hovedsakelig alpint og langrenn som står i sentrum. Det alpine skiområdet er blant de største i Norge med 14 blå, 10 grønne, 10 røde og 5 svarte løyper, og normal skisesong er fra 15. november – 1. mai. Forholdene for langrenn er også gode med hele fem løyper som begynner ved Stølen, alt fra 15 km – 1,5 km løyper. Se Oppdal Booking for mer info.

INDØK

Foreningen for Studentene ved Industriell Økonomi og Teknologiledelse, NTNU

Kolbjørn Hejes vei 1E, 7034 Trondheim

Org.nr. 994 778 463

Leder@indokhs.no

Baksida
Rubberdøk logo

Forslag til nettsiden eller oppdaget en feil? Lag en issue på GitHub, eller send mail til web@indokhs.no.

Utviklet av RubberDøk, Hovedstyrets Webkomité. Kopirett © 2021 Foreningen for Studentene ved Indøk. Alle rettigheter reservert.